Wie zegt dat astma, bronchitus, kinkhoest, vast zittende slijm en groene snot niet te genezen is. 


 


Voorwoord:
 
Mijn oma introduceerde dit kruidenpreparaat op de markt. Ze verbleef op het terrein van apotheek Singh aan de Maagdenstraat in Paramaribo. Ze creëerde verschillende kruidenpreparaten voor de apotheker, zoals een preparaat voor vrouwen die geen kinderen konden krijgen, een middel tegen stuipen, en een kruidenpreparaat voor artrose aan de knieën, waardoor versleten knieën op natuurlijke wijze konden herstellen. Dit kruidenpreparaat tegen astma, bronchitis en kinkhoest was haar paradepaardje, omdat je binnen 2-3 weken van astma, bronchitis, kinkhoest, vastzittend slijm en groene snot af was. Na haar overlijden nam mijn moeder het stokje over en nu doet mijn broer dat in Suriname. Ik was een jonge man van 12-13 jaar en zag vaak mensen bij mijn moeder langskomen. Op een dag vroeg ik haar: "Mama, wie zijn deze mensen?" Ze antwoordde: "Zoon, ik weet zelf niet waar ze allemaal vandaan komen, uit de Verenigde Staten, Aruba, Nederland, enzovoort." Wat mij enorm verbaasde, was dat mensen een ticket van 700 nf kochten om naar Suriname te vliegen, alleen maar om 2 flesjes van 5 nf te kopen. Als iemand zoiets doet, moet het wel om een wondermiddel gaan, en dat was en is het ook.
 
Lees hier de reviews van hen die u zijn voor gegaan.
 BENIEUWD WAT WIJ VOOR U KUNNEN DOEN?


06-17851336


 WIJ ZIJN BEREIKBAAR VAN MAANDAG TOT ZATERDAG


 09.00 - 17.00 uur